FACULTY OF ENGINEERINGCIVIL ENGINEERING

DİLEKÇELER Kayıt ile ilgili DUYURU

Sayın Öğrencilerimiz;

4. sınıf dersleri (RE ve TE dersler) için ek kontenjan açılmayacaktır.

Dersleri vermekte olan öğretim üyeleri  dersi alması onaylanan öğrenci girişlerini sisteme Perşembe gününe kadar yapacaklar ve boş kontenjanları sizler bu gün öğleden sonra görebileceksiniz. Eksik kalan dersleriniz için boş kontenjanlı dersleri veren öğretim üyelerine tekrar gidip isim yazdırmanız gerekmektedir.

RE ve TE ders alamadığı halde zorunluluğunu belirten dilekçe veren öğrencilerin durumu Bölüm Başkanlığımızca görüşülüp add-drop haftasında karara bağlanacaktır.

CE241 dersi bulunduğumuz dönemde Bölümümüz öğrencilerine verilmemektedir.Dilekçe veren öğrenciler dersi alamayacaktır.

CE363, CE383, CE332, CE344 derslerinden birisini almak isteyen ancak koşullar nedeniyle kayıt olamamış öğrencilerimizin aşağıdaki linkten almak istediği derse ilişkin 1 (bir) tercihini yapması gerekmektedir. Bu dersler öğrencinin durumu gözetilerek kontenjan dahilinde verilmeye çalışılacaktır.