FACULTY OF ENGINEERINGCIVIL ENGINEERING

İnşaat Mühendisliği Kariyer Paneli

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Tanıtım ve İletişim Komisyonu tarafından, Alp Caner hocamızın koordinasyonunda, İnşaat Mühendisliği Kariyer Paneli etkinliği düzenlenmektedir.

İnşaat Mühendisliği Kariyer Paneli 13 Mart 2019 Çarşamba günü saat 11:30-13:30'da DR1 amfisinde 2014 yılından bu yana her sene bahar döneminde düzenlediğimiz Kariyer Paneli'nde amaç mezunlarımızın öğrencilerimize tecrübelerini aktarmaları ve öğrencilerimizin kariyer ile ilgili sorularını sorabilecekleri bir paylaşım ortamı oluşturmaktır. Moderatörlüğünü Alp Caner hocamızın yapacağı etkinlikte panelistlerimiz:
- Feryal Bekdik - CE'79 - Feka İnşaat, Danışman

- Cumhur Kaur - CE'92 - TAV İnşaat, Genel Müdür Yrd.

- Muzaffer Özdemir - CE'91 - Özaltın İnşaat, Genel Müdür

- Tuğrul Yılmaz - CE'03 - ODTÜ İnşaat Müh. Bölümü Öğretim Üyesi

Panelistlerimize, değerli zamanlarını ayırarak etkinliğimize katılacakları için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Etkinlik bitiminde çay-kahve ikramı olacaktır.

There will be Civil Engineering Career Advice Panel on 13 March 2019 Wednesday at 11:30-13:30, at DR1. The event will be in Turkish.