İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde Görevlendirilecek 3 Araştırma Görevlisi İlanı

YÖK web-sitesinden 1018975 no’lu ilanla da duyurulduğu üzere Bölümümüze 3 adet araştırma görevlisi alınacaktır. Araştırma Görevlisi kadrosu için başvurmak isteyenlerin 20 Eylül 2017 tarihine kadar aşağıdaki belgelerle birlikte Bölümümüze başvuru yapmaları gerekmektedir. Yapılacak olan ön değerlendirmenin ardından sınava alınacak adaylar 25 Eylül 2017 tarihinde ilan edilecek ve 29 Eylül 2017 tarihinde Bölümümüzde yazılı bir sınav yapılacaktır.

GEREKLİ BELGELER

—Başvurdukları bölüm/anabilim dalı/program adı, ilan tarihi ve son başvuru tarihleri, yazışma adreslerini ve telefon numaralarını belirten dilekçe

—Özgeçmiş

—Merkezi sınav (ALES) belgesi fotokopisi (başvuru tarihi itibariyle 3 yıldan eski olmamak şartıyla)

—Yabancı dil sınav belgesi fotokopisi

—Onaylı diploma fotokopisi

—Lisans transkripti (resmi)

—Yüksek Lisans veya Doktora öğrenci belgesi (ya da ön kayıt belgesi*)

—Nüfus cüzdanı fotokopisi

—1 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)

—Erkek adaylar için askerlik terhis veya tecil belgesi fotokopisi

—Başvuru zarfı kapak formu (http://www.pdb.metu.edu.tr adresinden indirilebilir)

Sorularınız için Bölüm Başkanlığı ile iletişime geçebilirsiniz.

*Yüksek Lisans veya Doktora programına yeni kabul almış öğrenciler Bölüm Başkanlığından 'Geçici öğrenci belgesi alması uygundur' yazısı alacaktır. Bu yazı ve öğrenci kaydı için gerekli tüm evraklar ile Öğrenci İşlerine başvurarak ön kayıt yaptıracaklardır. Buradan alınacak belge ile Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurabileceklerdir. Öğrencinin Yüksek Lisans veya Doktora programında geçirebileceği süre ön kayıt tarihinde başlamış sayılacaktır.