Mutlu Okul Projesi (MOP)

"Bu okul mutlu kalacak" sözleriyle yola çıkan gönüllü bir ekip tarafından başlatılan Mutlu Okul Projesi'nin amacı; fiziksel açıdan eksiklik çeken köy okullarının onarımınının gerçekleştirilmesi ve bu okullarda eğitim görmekte olan çocukların sosyal olarak geliştirilmesi,bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesidir.

Projemizde Marmara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nden öğrenciler gönüllü olarak görev almaktadır.

Projemiz hakkında detaylı bilgi almak ve destekte bulunmak için Instagram sayfamızı takip edebilir, proje yetkilileri Tuğba AKTAŞ ve Sinem AYTEKİN'e veya bölümümüz öğrencilerinden Ecem KILINÇ ve Barış AKSOY'a ulaşabilirsiniz.

www.instagram.com/mutluokulprojesi/

Tuğba AKTAŞ: ttugbaktass@gmail.com