IACES METU LC ailesi olarak; 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilk kez online şekilde düzenlediğimiz, en büyük geleneksel etkinliğimiz CESummit'21'i 16-17-18 Nisan tarihlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Her sene olduğu gibi bu sene de; ülkemizin dört bir yanından farklı bölümlerden katılımcılarımızı, yapı sektöründe lider şirketimizden üst düzey yöneticiler ile buluşturmanın ve toplamda 900'ü aşkın katılımcımıza kendilerini geliştirme, yeni bakış açıları kazanma, sektördeki önemli gelişmelerden haberdar olma ve aynı zamanda staj ve iş olanakları yakalama imkanı sunmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

CESummit'21 çok değerli destekleyicileri olan; Yapı Merkezi, Kasktaş, Sika, Promer, Yüksel Proje, Su Yapı, Freysaş, Erya İnşaat ve Doğuş İnşaat'ın katkıları ile üç gün üçer oturum halinde gerçekleşmiş, aynı zamanda her gün gerçekleşen sürpriz oturumlarında Cahit Berkay, Mehmet Auf ve IACES Mezunları gibi değerli isimleri misafir ederek tüm katılımcılarına keyifli ama verimli bir etkinlik ortamı sunmuştur.

Etkinliğimiz aynı zamanda değerli ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Ahmet Türer, IACES METU LC olarak değerli Danışman Hocamız Asst.Prof. Aslı Akçamete Güngör, çok değerli hocalarımız Assoc.Prof. Onur Behzat Tokdemir ve Assoc.Prof. Nejan Huvaj Sarıhan'ın da katılımlarıyla daha da keyifli hale gelmiştir.

Her sene olduğu gibi etkinliğimize gerekli katılımızı gösteren; başta İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Çevre Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği gibi Yapı Sektöründen katılımcılarımızın yanında, her sene giderek sayısı artan Makine Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği gibi çeşitli bölümlerden katılımcılarımız da tarafımızdan CESummit'21 Katılımcı Sertifikası almaya hak kazandı.

IACES METU LC Ailesi olarak her sene giderek büyüyen ve kendisini bu denli geliştiren, en büyük geleneksel etkinliğimiz CESummit'ten gurur duyuyor, herkesi gelecek senelerde aramızda görmeyi diliyoruz.

Sağlıklı günler dileriz.

IACES METU LC AİLESİ