ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Tanıtım ve İletişim komisyonu tarafından düzenlenen "Kariyer Paneli" etkinliği 23 Mart 2016 günü 15:40-17:30 'de gerçekleşti. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan panelistler:

Halit Levent Akbaş (CE'82), ATAK Mühendislik A. Ş.

Yasemin Özgen (CE'84), DOLFEN Mühendislik ve Danışmanlık Ltd. Şti

Levent Ekmekçioğlu (CE'91), REM Mühendislik İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti

M. Emin Kutay (CE'01), Michigan State University

Panel iki bölüm halinde gerçekleşmiştir. İlk bölümde, katılımcılar kendilerini tanıtmışlar ve kendi kariyerlerinden deneyimlerini paylaşmışlardır. Panelin oldukça dostane ve samimi ortamında, inşaat mühendisliğinin farklı alanları hakkında birçok bilgi edinilmiştir. İkinci kısımda ise bölümüz öğrencilerinin panelistlere olan soruları cevaplandırılmıştır. Etkinlik, öğrencilerimize gelecek kariyerleri hakkında tartışmalarına ve bölüm mezunlarımızla iletişime geçmelerine katkıda bulunmuştur.

Son Güncelleme:
31/03/2021 - 10:48